Deep tissue/Zweedse massage

Dieptemassage is een krachtige vorm van massage waarbij diepwerkende technieken worden gebruikt om spierspanningen en verklevingen los te maken en de doorbloeding te stimuleren.
Zweedse massage is een massage waarbij ontspannende en intensieve grepen elkaar afwisselen voor ontspanning en om spierknopen los te maken. 

Combinatie van deze twee massages breng jouw lichaam voelen soepel en pijn vrij. Geschikt voor nekpijn, stijve nek, rugpijn, krampen ec

📌 Rug/nek/schouders - 30 min - 30 euro

📌 Hele lichaam - 60 min - 60 euro 

* Contra indicatie/afgeraden - kanker, zwangerschap, spataderen, hoge bloeddruk

Relax/Ontspanningsmassage

Een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling. Bij een ontspanningsmassage wordt zachter en meer aan de bewustwording van het lichaam gewerkt. Geschikt voor stress, burn-out, tijd voor jezelf, cadeau voor geliefde.  

📌 Rug/nek/schouders - 30 min - 30 euro

📌 Hele lichaam - 60 min -  60 euro / 90 min - 85 euro 

 

Bindweefsel en lymfedrainage Anti Cellulite Massage

Bij een cellulite behandeling worden de bindweefselstengen met de onderhuidse bindweefsels losgemaakt. Waardoor de huid een minder bobbelige structuur krijgt. De anti cellulite behandeling geeft de huid een gladder aanzien. Daarnaast zorgt het voor een betere doorbloeding en minder vocht in benen, billen en buik. Aangeraden 1 keer per week minimaal 5 weken lang.

Benen/billen/buik - 60min - 60 euro 

Buik - 30 min - 30 euro

Benen - 30 min - 30 euro

Benen + Billen - 45 min - 45 euro

* Gevoelige/pijnlijke massage

* Contra indicatie/afgeraden - kanker, zwangerschap, spataderen, hoge bloeddruk

 

Hotstones massage

Hot Stones massage is een vorm van alternatieve geneeskundige massagetherapie en lichaamswerk waarbij een aantal verwarmde stenen op het lichaam worden geplaatst met als doel pijnverlichting, ontspanning en therapie. Steenmassages worden voornamelijk gebruikt om fysieke pijnklachten te verlichten, maar worden in de praktijk ook gebruikt om emotioneel en spiritueel welzijn te bevorderen.

📌 Hele lichaam - 60 min - 65 euro / inclusief gezicht en buik - 90 min - 90 euro

Methamorphose massage

🦋 Metamorfosemassage is een zachte, liefdevolle vorm van massage op zielsniveu op de reflexzones van de ruggengraat op voeten, handen en hoofd. Door middel van metamorfosemassage kunnen blokkades worden ontdekt die reeds tijdens de zwangerschap door de foetus ontwikkeld werden. Tijdens de behandeling worden deze blokkades opgeheven. Robert Saint John ontdekte dat de reflexpunten van de wervelkolom corresponderen met de tijd voor de geboorte, de prenatale periode. In deze reflexzone bevinden zich de herinneringen aan indrukken opgedaan in de prenatale periode. Het kan ondersteunend werken in periodes van veranderingen, zoals echtscheiding, verhuizing, zwangerschap, verandering van werk, omgeving, burn out, autisme, drukke kinderen, posttraumatische stressstoornis, depressie.

📌 Voor volwassenen - 60 min - 65 euro

📌 Voor kinderen - afhankelijk van situatie - ongeveer 30 min - tot 40 euro

Voetreflexologie massage

Bij een voetreflex massage wordt er druk uitgeoefend met een stok of met de handen op specifieke drukpunten waardoor de zenuwen in je lijf een signaal uit zenden naar allerlei delen in je lichaam. Deze drukpunten op de voet staan in verbinding met organen en andere delen van het lichaam.

50 min - 60 euro